Communicatie

Telefonie & datalijnen

Advies nodig bij de keuze van telecomoperator? Als erkende Proximus-partner streeft Optimus IT steeds naar de beste en op maat van de klant gemaakte oplossingen. Dit gebeurt uiteraard in overleg met de klant.

Ook bij aanpassingen aan uw huidige Proximus-abonnement (gegevens, tariefplan, SIM-kaarten) of de keuze van een nieuwe smartphone of tablet kan Optimus IT je van dienst zijn.


Connectiviteit

Optimus IT werkt enkel samen met zeer betrouwbare en stabiele partners inzake connectiviteit.

  • Proximus biedt een uitgebreid gamma aan van telefonie-, internet- en TV-diensten over de vaste lijn aan residentiële en zakelijke klanten.
  • Destiny is een onafhankelijke, Belgische telecomoperator met focus op bedrijfsnetwerken en B2B telecomoplossingen. Door gebruik te maken van de bestaande koperkabel, gecombineerd met geavanceerde technologieën, garanderen zij snelheden van 1Mbps tot 100Mbps.
  • Evonet is sinds 1995 als Internet Service Provider (ISP) op de Belgische Internetmarkt actief en heeft zich vanaf het prille begin gespecialiseerd in de Belgische KMO-markt. Toekomstgerichte producten en oplossingen, gestoeld op een betrouwbare en doordachte infrastructuur.
  • Telenet biedt gestandaardiseerde telecomoplossingen voor wie snel en efficiënt wil werken. Speelt vlot in op op communicatienoden en de groei van uw organisatie met effectieve oplossingen.