Printing

De toename van documenten zowel onder vorm van papier als digitaal is onomkeerbaar. De reproductie en het beheer van de massa’s documenten is een belangrijk gegeven in elk bedrijf. De doelstelling moet zijn de opmaak en documentenstroom zowel intern als extern, te optimaliseren.

De gewenste kwaliteit van de afdruk maar ook de kostprijs van de reproducties zijn elementen die een grondige analyse niet overbodig maken. Hierbij dient onderzocht welke de behoeften zijn, welke hulpmiddelen beschikbaar zijn en welke verbeteringen op vlak van kwaliteit en kostenbesparing mogelijk en/of wenselijk zijn op korte en middellange termijn.

Tal van kwalitatief hoogstaande en zuinige copiers, printers, multifunctionals zijn op de markt beschikbaar. Productkennis is belangrijk om de juiste keuze te maken uit het assortiment van aangeboden producten. De behoefte is immers voor elke organisatie specifiek.

Optimus IT helpt u bij deze keuze. Bovendien kan Optimus IT u de gewenste apparatuur leveren en integreren in het bestaand systeem.